B2B - Zakelijke partners

Windgoo in jouw showroom, webshop. Neem contact op en ontdek of je in aanmerking komt voor ons dealer programma en geef jou bedrijf de boost die het nodig heeft om naar het volgende niveau te komen!

Waarom Windgoo?

Windgoo is een snel groeiend merk in Europa en biedt een assortiment aan betaalbare & betrouwbare E-bikes en E-steps. Onze producten zijn wendbaar, rijden steady, een accu verwisselen is zo gedaan en het opvouwen duurt slechts een paar seconden. En last but not least, een Windgoo past helemaal bij hoe we denken over onze planeet en de toekomst. Windgoo staat voor kilometers zorgeloos rijplezier.

De vraag naar E-bikes in Nederland wordt steeds groter. Wij bereiden onze verkooppunten dan ook graag uit! Mogen we jou ook toevoegen aan dit rijtje? Stuur ons hieronder een berichtje en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

A-Z begeleiding

Wij zien onze dealers als een direct verlengstuk van onze onderneming. Nauwe banden en korte lijntjes zijn de bedrijfsfilosofie voor de B2B-branche van Windgoo.
Met onze uitgebreide supply-chain infrastructuur ontzorgen wij onze dealers, zodat die zich kunnen focussen op het tevreden houden van onze klanten!

Win-win

Als onze dealers winnen, dan winnen wij ook. Met duidelijke afspraken en aantrekkelijk prijsbeleid houden we de samenwerking leuk en gezond.

Missie en visie

Wij bij Windgoo denken graag met onze dealers mee in oplossingen op maat. We maken geen onderscheid tussen onze grote en kleine dealers. Voelt het goed dan zijn we nooit te beroerd om met kleinere partijen in zee te gaan. Laat je dus zeker niet ontmoedigen en join the fun!

Aanvragen

Heeft uw onderneming interesse in Windgoo producten? Wacht niet langer en neem contact op!