Ons verhaal

Het begin van Windgoo

Windgoo's oprichter Becky Lee begon in 2015 aan een wild avontuur toen ze besloot om hooverboards en elektrische steps in California te verkopen. Vanuit een oud magazijn wist ze binnen twee jaar het megabedrijf Windgoo op te bouwen.
Inmiddels wordt het brede assortiment van Windgoo in meer dan 9 landen verkocht en maken we jaarlijks duizenden mensen blij met onze zelf geproduceerde fietsen.

Windgoo Nederland

Windgoo is sinds 2023 gevestigd in Nederland. Samen met behulp van International Mobility Group BV kunnen we vanuit Nederland al onze Europese klanten binnen twee werkdagen voorzien van ons gehele assortiment. Inmiddels verkopen meer dan 240 Nederlandse fietshandelaren Windgoo en kun je bij meer dan 100 punten terecht voor een reparatie of onderhoudsbeurt.

Join The Fun!

Onze missie blijft eenvoudig en onveranderd. We willen met ons mooie merk zoveel mogelijk mensen van het plezier dat Windgoo heet laten proeven. Voor ons begint de reis pas nadat je besteld hebt. Met ons toegewijde klantenservice team ontdek je het genot van persoonlijke service zoals je dat bij een lokaal bedrijf gewend bent. Zonder in te leveren op comfort, onder het genot van enorm scherpe prijzen.

Met behulp van onze vele locale dealers en 54 personeelsleden is er altijd een plek in de buurt waar je onze fietsen en klantgerichtheid kunt komen ontdekken. Of bezoek onze winkel in Rotterdam.
Windgoo voor iedereen, dat is Joining The Fun zoals Becky dat in 2015 al had bedacht.

JOIN THE FUN

Gratis verzending

Bij Windgoo beloven we veel, maar samen met onze logistieke partner zorgen wij ervoor dat je je fiets binnen twee werkdagen in huis hebt. Helemaal gratis.

Klantenservice

Ons toegewijde team staat altijd klaar om vragen omtrent: Onze fietsen, garantie, reparatie of andere onderwerpen voor je te beantwoorden.
Mail je vraag naar contact@windgoo.nl dan doen wij de rest.

Milieubewust

Windgoo maakt zich al jaren hard tegen milieuvervuiling. Als je op een Windgoo fiets rijd je 100% elektrisch.

Ride Smart.

Verbind je fiets met de "Windgoo Smart"-app en bouw een indrukwekkend aantal kilometers op met je Windgoo!

Eenvoudige verbinding, controleer je accu, navigeer en hou records bij.