Join the summer

Join the summer met Windgoo

Join the summer met Windgoo

De temperaturen stijgen, de dagen zijn lang, de avonden zwoel en je energie is goed! Wat is er deze zomermaanden nou lekkerder dan heerlijk touren op bijvoorbeeld je Windgoo B20. Klein, krachtig, wendbaar en je kunt er een flink aantal kilometers mee maken. En het grootste voordeel natuurlijk; door de trapondersteuning loopt het zweet je niet meteen overal naar beneden.  Wij zetten graag 4 tips op een rij om samen met je Windgoo ultiem te kunnen genieten van deze maanden.

1. Bescherm je hoofd!

Met het beschermen van je hoofd doelen we, naast een helm, ook op bescherming tegen de zon. Een koel hoofd is een koel lijf. Draag onder bijvoorbeeld je Windgoo Smart Helm een bandana of neem een petje of hoedje mee voor de pauzes tijdens je fietstour. Thank us later!

 2. Smeren smeren smeren

Maar luister dus: goed smeren hoor!

3. Neem alleen de essentiële dingen mee.

Denk aan je telefoon voor de route, een tasje voor je kostbare spulletjes en voldoende water. Hoe meer je mee moet nemen, hoe zwaarder, hoe ongemakkelijker en zweteriger de fietstocht. Als je nu een Windgoo E-Bike koopt krijgt je een telefoonhouder voor op je fiets cadeau! Dat maakt de tocht nog meer ontspannen én wel zo veilig!

4. Vergeet je slot niet.

Tijdens fietstochten kom je altijd plekjes tegen waar je even lekker wilt wandelen, op een terrasje wilt zitten etc. Om je Windgoo de hele tijd mee te nemen is niet handig dus vergeet je slot niet!!!!

 

Volgende lezen

Onze handige mini E-Bike

1 reactie

Esther

Esther

Tip 5: ga op citytrip en neem je Windgoo mee! :) Superleuk!

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.