Campinglife

Onze handige mini E-Bike

Onze handige mini E-Bike

Je kent het wel – de camping die je geboekt hebt is zo groot dat je weinig zin hebt elke ochtend je verse stokbroodje te voet te halen. Of je wilt snelle ritjes naar de dichtstbijzijnde supermarkt plannen zonder steeds in de auto/camper te moeten stappen. Een E-bike of fiets zou toch ideaal zijn om mee te nemen maar WAAR laat je hem. Toch maar die grote fietsendrager op de auto monteren? Ter plekke een fiets huren? Een klein stepje in de auto schuiven?

Windgoo B20 opvouwbaar


Onze Windgoo B20 is de perfecte mini E-Bike om mee te nemen tijdens je vakantie. Hij is klein, krachtig en opvouwbaar. Je schuift hem dus zo je kofferbak in en hebt er de hele vakantie plezier van. Bovendien laadt hij snel op en gaat hij tot wel 45km mee op een volle accu! Dat zijn heeeeeel veel ritjes om stokbrood te halen, ijs te eten, baantjes te trekken in het zwembad en de omgeving te verkennen.

Nog wat kleine E-Bike vakantietips:

  • Check voordat je weggaat de bandenspanning, dan weet je zeker dat je lekker kunt cruisen
  • Neem hem schoon mee. Hoe meer viezigheid er op je B20 zit, hoe makkelijker nieuwe viezigheid blijft plakken. Een schone E-Bike is een schoon hoofd toch?
  • Vergeet je helm niet!
  • Als je wel een fietsendrager hebt, plaats hem op de drager. Dan past er nog meer van je inboedel in de kofferbak. Je kunt nooit teveel meenemen naar de camping.

Fold it, start it, ride it!

Windgoo B20 camping E-Bike

Volgende lezen

Join the summer met Windgoo
Back to school met de E20

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.