Back to school

Back to school met de E20

Back to school met de E20

Het einde van de zomervakantie is in zicht, volgende week beginnen de eerste scholen alweer. Gaan je kinderen of jij naar het voortgezet onderwijs? Studeren? Aan het werk? Is de afstand eigenlijk net te ver met de gewone fiets en loopt het OV ook niet lekker? Of ben je gewoon liever in de buitenlucht. Dan is het wellicht tijd voor een E-Bike! Deze is voorzien van een motor die je ondersteuning geeft tijdens het trappen - voordeel: een stuk minder zwaar trappen en nooit meer last van tegenwind.

back to school Windgoo E20

De keuze in E-Bikes is enorm en de prijzen lopen op tot enkele duizenden euro's. 
De Windgoo E20 is één van onze favoriete overall modellen en ook zeer geschikt om te gebruiken voor de tripjes van en naar school of werk. Degelijk, betrouwbaar en betaalbaar!  
Hij ziet er tof en modern uit, heeft een lage instap, een mooi formaat en 20" banden voor perfecte off-roadprestaties. Geen hobbeltje is te veel dus ;) Tevens is de E20 voorzien van een handige zachte buddy seat.

Je kunt tot wel 70km afleggen op 1 volle accu & met zo'n 4,5 uur is de E20 weer helemaal opgeladen. De accu is uitneembaar, beveiligd met een antidiefstal slot en 
gemakkelijk uit te nemen en te dragen.

Voorzien van onze helm voor extra veiligheid en het gratis fietstasje voor bijvoorbeeld je navigatie kunnen de leuke school- of werktripjes beginnen! 

Join the fun!

Windgoo E20 gratis fietstasje

Volgende lezen

Onze handige mini E-Bike
De winter overleven met je Windgoo E-Bike, onze tips!

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.